Риба, морепродукти, багато-багато оливкової олії, свіжі фрукти і овочі, зелень — ось з чого, в основному, складається грецька кухня. З м’яса віддано перевагу баранині, козлятині, свинині. Проста, приготована тільки з найсвіжіших продуктів, їжа може наситити будь-якого любителя смачно поїсти. Різні поєднання овочів, дозрілих під щедрим сонцем, овечого сиру і ароматних трав, присмачені знаменитим маслом олив, створюють оригінальні салати, які користуються любов’ю не тільки у греків. Приготувати справжній грецький обід не так вже й складно. Варто поставити собі за мету, ознайомитися з пропонованими рецептами, втілити їх в життя і красиво подати гостям, супроводивши келихом справжнього грецького вина.

Риба під сиром по-грецьки

Риба під сиром по-грецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • риба біла 500 г.
  • сир твердий 50 г.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • масло рослинне
  • сіль

(далее…)