Гречана каша зі свининою по-купецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 350 г. свинини
  • 200 г. гречаної крупи
  • 100 г. ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 бульйонний кубик
  • 1/2 стручка солодкого болгарського перцю
  • кріп
  • перець
  • сіль

Приготування гречана каша зі свининою по-купецьки

  1.  Перебрати і промити гречку, підсушити на паперовому рушнику.
  2. Нарізати кубиками по 2-3 см м’ясо, підсмажити на розігрітому вершковому маслі, посолити, поперчити.
  3. Нашинкувати цибулю і додати до м’яса, всипати гречану крупу, додати крупно натерту моркву і нарізану соломкою солодкий перець, кетчуп, все перемішати, залити бульйоном (на 1 см вище вмісту сковороди).
  4. Тушити кашу до готовності при слабкому нагріванні 20-25 хвилин, поки не вбереться весь бульйон.
  5. Гречнева каша зі свининою по-купецьки перед подачею повинна настоятися 15 хвилин, розкласти кашу по тарілках, присипати рубаною зеленню, подати солоні помідори або квашену капусту.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт