Національна французька кухня — це вишукане поєднання різних страв, які протягом багатьох століть готували жителі цієї країни. Завдяки їм світ дізнався про існування ліонських фрикадельок в шлунковій плівці, марсельському буйабесу, страсбурзькому паштету з печінки гусака, яловичині по-бургундські, ельзаскій кислій капусті, тушкованої в білому вині, яблучному пирозі і інших стравах, які представляють французьку кухню, яка за своєю популярністю входить в трійку найпоширеніших у світі. А про різноманітність різних сирів навіть згадувати не варто — їх в цій країні більше 400 видів.

Завдяки цьому розділу нашого сайту, в якому ми спробували зібрати всі традиційні французькі рецепти з фото і технологію приготування популярних французьких страв, приєднатися до цієї кухні зможуть і всі господині, слідуючи вказівкам і рецептам. Сподіваємося, що таким чином частинка сонячної Франції виявиться і в ваших оселях!

Французька картопля в молоці

Французька картопля в молоці

ІНГРІДІЄНТИ:

  • картопля 6-8 шт.
  • молоко 1-1,5 л
  • сир твердий 250 г
  • часник 2-3 зубчики

(далее…)