Філе тріски в пивний паніровці

Філе тріски в пивний паніровці

ІЕНРІДІЄНТИ:

  • філе тріски 750 г.
  • пиво 350 мл
  • борошно 1,5 склянки
  • крохмаль 1/2 склянки
  • сіль 2 ч.л.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • перець червоний мелений 1/2 ч.л.
  • паприка 1/2 ч.л.
  • перець чорний мелений 1 щіпка
  • масло рослинне

Приготування філе тріски в пивний паніровці:

  1. В окремій мисці змішати спеції, сіль і крохмаль, і борошно. Чверть від цієї суміші перекласти в інший посуд, додати розпушувач і пиво, все перемішати.
  2. Рибу, попередньо порізану на шматочки, промиту і обсушену, спочатку обваляти в борошняній суміші, а потім помістити в пивну.
  3. Філе тріски в пивній паніровці обсмажити на розпеченій сковороді з додаванням великої кількості рослинного масла.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт