Куряча грудка, куряче стегно стануть відмінною головною складовою смачної страви. Обсмажене з морквою, цибулею і доповнене картоплею, це дієтичне м’ясо протягом всього лише однієї години перетворюється на чудове жарке з курки. Дуже проста в приготуванні, ця страва стане улюбленою для вашої родини і з гідністю прикрасить як звичайний сімейний обід, так і звану вечерю. Ніхто з гостей не зможе відмовитися від ароматного жаркого з курочкою, пославшись на те, що треба берегти фігуру, оскільки цей вид жаркого (на відміну від жаркого зі свинини) — страва, практично, дієтична.

Приготувати жарке з курки можна в казані або в горщиках, поставлених в духовку. Навіть приготоване по найпростішому рецепту, але приправлене ароматними травами, імбиром, полите ніжною сметаною або ж в поєднанні з солодким перцем та іншими продуктами, курине жарке кожен раз буде виходити новим. Але незмінно відмінний смак — головне, що притаманне цій страві.

Жарке з курячих крилець і картоплі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. картоплі
  • 400 г. курячих крилець
  • 200 г. ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • рослинна олія
  • спеції
  • сіль

(далее…)