Дуже ситна і смачна друга страва — жарке, приготована по одному з численних існуючих рецептів. Основними інгредієнтами тут є м’ясо і картопля. Не варто забувати про цибулю і моркву, які роблять страву ще смачніше. Особливу пікантність страві можуть надати додані спеції, чорнослив, гриби. М’ясо можна використовувати те, що найбільше вам подобається. Нехай це буде свинина або яловичина, курка або індичка, телятина або кролятина. Будь-яке поєднання картоплі з невеликими м’якими і соковитими м’ясними шматочками, залита соусом, буде називатися таким «смачним» словом — жарке.

Укладеними шарами складові цієї страви будуть тушитися на повільному вогні, просочуючись ароматами приправ і купуючи той неповторний ніжний смак, що не може не сподобатися. Будь-який рецепт, запропонований в цій рубриці нашого сайту, можна доповнювати своїми компонентами, або строго слідувати рекомендаціям. У будь-якому випадку вам гарантовано в результаті дуже смачне жарке.

Жарке з курячих крилець і картоплі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. картоплі
  • 400 г. курячих крилець
  • 200 г. ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • рослинна олія
  • спеції
  • сіль

(далее…)