Звичайні, звичні всім, макарони можна приготувати так, що вийде справжня святкова дуже смачна страва. Головне, спочатку правильно зварити їх. Існують деякі секрети, як варити макаронні вироби, щоб вони не злипалися в кашу. Про всі тонкощі можна дізнатися, вибравши один із запропонованих рецептів страв з макаронів. Вони можуть виступати не тільки в ролі гарніру або одним з інгредієнтів супу, але бути головною складовою макаронної запіканки або національної страви однією з країн, де макарони вельми популярні. Різноманітні соуси і підливи до невпізнання змінюють їх, здавалося б, звичний смак. Про те, як правильно приготувати ці доповнення до макаронних страв, теж розповідають наші рецепти.

Американські «Мак-н-чіз»

Багато під американської їжею розуміють нагетси, бургери, фрі і так далі. Але в дійсності існує справжня американська кухня, і вона досить непогана. Американські мами стверджують, що Мак-н-чіз їхні діти наминали з задоволенням. Мак-н-чіз — це макарони з сиром. Як би банально не звучало — це проста, смачна і ситна їжа. (далее…)