За допомогою рибних солінь і маринадів можна істотно урізноманітнити звичний домашній раціон. Такі способи консервації рибних продуктів мають на увазі спеціальну обробку, що дозволяє рибі надовго зберегти свої корисні властивості і смакові якості. До того ж, маринована або солона риба в будь-який момент може стати чудовим доповненням до святкового столу або сімейного домашнього вечера. Сучасна кулінарія накопичила десятки способів маринування і засолу риби. Більшість з них ми постаралися зібрати в цій рубриці нашого сайту. Тут зібрані рецепти маринадів і солінь для риби з різними добавками: зеленню, прянощами, спеціями, зеленню і іншими інгредієнтами. Сподіваємося, що кожна господиня після знайомства з наповненням цього розділу зможе вибрати для себе той рецепт, який допоможе зробити домашній раціон більш різноманітним і оригінальним.

Лосось (кета) семужного засолу

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. лосося / кети
  • 1 ст.л. горілки
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. рубленого кропу
  • 1 ст.л. солі

(далее…)