Про користь гречки знають всі. Але, як би не був корисний той або інший продукт, тобто кожен день одну тільки таку необхідну організму їжу (наприклад, ту ж саму гречану кашу), мало хто наважиться. І, щоб урізноманітнити меню, можна і звичайну гречку використовувати для приготування страв, що не набриднуть, а навпаки, будуть затребувані. Знайому з дитинства всім кашу з гречки можна готувати різними способами, додавати в неї гриби, цибулю, яйця або обсмажений бекон. Можна просто залити кашу молоком. А можна приготувати на сніданок чудові гречані млинці або оладки, начинити гречкою пиріг і навіть додати її в суп. Якщо ви хочете здивувати близьких незвичайним блюдом, варто придивитися до рецептів приготування крупника. Цей незвичайний гречано-сирний «пиріг» і здивує, і порадує вишуканим смаком всіх.

Гречана каша зі свининою по-купецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 350 г. свинини
  • 200 г. гречаної крупи
  • 100 г. ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 бульйонний кубик
  • 1/2 стручка солодкого болгарського перцю
  • кріп
  • перець
  • сіль

(далее…)