ІНГРІДІЄНТИ:
- 350 г. свинини
- 200 г. гречаної крупи
- 100 г. ріпчастої цибулі
- 1 морква
- 2 ст.л. томатної пасти
- 1 ст.л. вершкового масла
- 1 бульйонний кубик
- 1/2 стручка солодкого болгарського перцю
- кріп
- перець
- сіль
Каша — така страва, яку з успіхом можна їсти на сніданок, на обід і на вечерю. З ранку — «швидка» каша з вівсяних пластівців. На обід — гречана або рисова каша як гарнір. Ну і на завершення дня — смачна молочна пшоняна каша з гарбузом. Різні каші супроводжують людину все її життя. Величезний вибір каш, які можна приготувати з різних злаків і круп, насіння бобових або кукурудзи. Зустрічаються вони в меню різних народів. Хоча і готуються вони по-різному, будь-яка каша смачна і дуже корисна. Вітаміни і різні мінерали, присутні в гречці, рисі, горосі, пшениці, пшоні постачають нашим організмам ту енергію, що необхідна протягом дня. Каші розсипчасті, рідкі, в’язкі. Каші на воді або молоці. Швидкі в приготуванні, вони завжди виручать і нагодують і маленьких, і дорослих.
ІНГРІДІЄНТИ: