ІНГРІДІЄНТИ:
- філе риби 500 г.
- печериці 200 г.
- картопля 6 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- помідори 1 шт.
- яйця 1 шт.
- сир твердий
- майонез
Підготувати м’ясо, птицю, рибу, додати овочі, укласти все в горщики або в посуд і поставити все в духовку — здається, немає нічого простішого. Приготувати щось смачненьке на обід в духовці зможе не тільки досвідчений кулінар. Другі страви для духовки підходять і для початківців. Найрізноманітніші запіканки, котлети, пироги, млинці відмінно виходять, якщо їх готувати не в сковороді на плиті, а саме в духовій шафі, де нагрівання відбувається рівномірно, а сам процес не вимагає особливо пильної уваги.
ІНГРІДІЄНТИ: