ІНГРІДІЄНТИ:
- філе риби 500 г.
- печериці 200 г.
- картопля 6 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- помідори 1 шт.
- яйця 1 шт.
- сир твердий
- майонез
Другі страви є незамінною складовою повноцінного обіду і вечері. Чому ці страви називаються «другі»? Все просто — їх подають до столу після супу. Всі основні рецепти відносять саме до цієї групи. Якщо їх називають «другі» — це не значить, що вони такі і за статусом, адже багато людей надають їм першорядну важливість. Другі — або основні страви можуть включати у себе різні види м’яса, рибу, курей та іншу птицю, всілякі види круп і грибочки. Вони можуть бути не тільки цікавими, але й холодними, а подаватися в комплекті з соусом або без. Одна і та ж страва, тільки під різним соусом, завжди має своєрідний смак, а рецепти можна змішувати і поєднувати, все залежить від вашої фантазії.
В українській кухні для приготування другої страви традиційно використовувалася риба. Основні страви включають в себе ще й печеня з різного м’яса, рибні і м’ясні котлети, тефтелі, гуляші, картопляні та інші запіканки, всіма улюблені пельмені, сирники, рулети, деруни з сиру або картоплі і ще багато всього різноманітного. В даному розділі сайту зібрано безліч традиційних рецептів, а так само вишукані страви всіх кухонь світу. Мало приготувати обід або вечерю, він обов’язково повинен бути смачним. Вишукані рецепти зібрані на нашому сайті треба тільки прочитати їх і приготувати для улюбленої сім’ї.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: