Домашнє тістечко «Whoopie»

Домашнє тістечко «Whoopie»ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • борошно 150 г.
  • цукор 110 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • молоко 100 мл.
  • какао 65 г.
  • яйця 1 шт.
  • цукор ванільний 1 ч.л.
  • розпушувач 1 ч.л.

Для крему:

  • вершки 30% 200 мл
  • пудра цукрова 1/2 ст.л.

Приготування домашнього тістечка «Whoopie»

  1. Масло трохи розм’якшити, збити з цукром, додати яйце, і знову збити. Перемішати сухі інгредієнти: какао, борошно, ванільний цукор і розпушувач. Поступово додати борошняну суміш і молоко до масляної суміші.
  2. Викласти тісто на пергамент столовою ложкою, розрівняти, щоб вийшло невелике коло. Викласти, таким чином, решту тіста. Випікати в духовці 10-12 хвилин, остудити. Крем: збити вершки і цукрову пудру.
  3. Взяти одне спечене коло (Вупі), на нього викласти ложкою або за допомогою кондитерського мішка крем, і накрити другою половинкою Вупі. Так само вчинити і з іншими Вупі.
  4. Відправити домашнє тістечко «Whoopie» в холодильник (хвилин на 30). Після закінчення часу тістечко можна їсти. Зберігати готові Вупі можна в холодильнику або в морозилці.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт