Домашня шаурма з корейською морквою

Домашня шаурма з корейською морквою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе куряче 200 г.
  • морква корейська 100 г.
  • капуста корейська 100 г.
  • лаваш тонкий 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • огірки 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • майонез
  • кетчуп
  • сіль

Приготування домашньої шаурми з корейською морквою:

  1. Помити куряче філе, обсушити, нарізати на невеликі волокна, посипати перцем, сіллю і обсмажити на олії. Помити огірок, порізати тоненькою соломкою. Помідор нарізати часточками. Приготувати соус: змішати майонез і кетчуп, посипати перцем і сіллю. Покласти на стіл лаваш, рясно намазати соусом.
  2. Виложити корейську моркву, потім капусту, огірок, порізаний соломкою, часточки помідори, обсмажені шматочки м’яса. Полити соусом. Згорнути лаваш конвертом, помістити в пакет. Перед подачею, близько хвилини, підігріти домашню шаурму з корейською морквою в мікрохвильовій печі або на сковороді. Подавати гарячою і їсти.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт