ІНГРІДІЄНТИ:
- фарш м’ясний 300 г.
- сир напівтвердий 50 г.
- булочки кунжутні 4 шт.
- помідори 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- перець чорний мелений
- гірчиця діжонська
- салат листовий
- майонез
Приготування домашнього чізбургера з сиром
- Нашинкувати помідор і цибулю на кільця, листя салату порвати руками. Фарш приправити перцем, підсолити, перемішати, сформувати котлетки. Для зручності руки можна змочити холодною водою.
- Булочки розрізати навпіл, зрізи засмажити на сковороді або грилі, змастити їх соусом або кетчупом, поверх укласти кільця цибулі. Обсмажити котлетки по парі хвилин з кожного боку, укласти на цибулю, прикрити скибочками сиру.
- Завершити спорудження кільцями помідора. Змастити помідор сумішшю гірчиці з майонезом, укласти поверх листя салату і прикрити другою половинкою булочки. Домашній чізбургер з сиром можна подавати до столу.
Добавить комментарий