ІНГРІДІЄНТИ:
- картопля 1 кг.
- фарш м’ясний 500 г.
- цибуля ріпчаста 1 головка
- перець чорний мелений
- кмін мелений
- сіль
Приготування домашніх картопляних чаклунів:
- Картофель натерти або подрібнити в блендері з 1/2 цибулини. Посолити і викласти в друшляк, щоб стекла рідина. Якщо друшляк з великими отворами, то застелити його марлею. З отриманої суміші повинні виходити чаклуни. Другу половину лука подрібнити, з’єднати з фаршем.
- Посипати перцем, сіллю, додати кмін, розмішати. Взяти трохи картоплі і зробити корж. У центр покласти фарш, обережно загорнути в масу. Розігріти на сковороді олію, покласти домашні картопляні чаклуни і смажити по 10 хвилин з кожного боку. До столу подавати зі сметаною.
Добавить комментарий