Домашні картопляні чаклуни

Домашні картопляні чаклуни

ІНГРІДІЄНТИ:

  • картопля 1 кг.
  • фарш м’ясний 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • кмін мелений
  • сіль

Приготування домашніх картопляних чаклунів:

  1. Картофель натерти або подрібнити в блендері з 1/2 цибулини. Посолити і викласти в друшляк, щоб стекла рідина. Якщо друшляк з великими отворами, то застелити його марлею. З отриманої суміші повинні виходити чаклуни. Другу половину лука подрібнити, з’єднати з фаршем.
  2. Посипати перцем, сіллю, додати кмін, розмішати. Взяти трохи картоплі і зробити корж. У центр покласти фарш, обережно загорнути в масу. Розігріти на сковороді олію, покласти домашні картопляні чаклуни і смажити по 10 хвилин з кожного боку. До столу подавати зі сметаною.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт