Домашні часникові пампушки

Домашні часникові пампушкиІНГРІДІЄНТИ:

  • вода 250 мл.
  • молоко 50 мл.
  • борошно 2,5 склянки
  • масло рослинне 3 ст.л.
  • цукор 1,5 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • часник 2 зубчики
  • зелень
  • сіль

Приготування домашніх часникових пампушок

  1.  Підігріти молоко і воду, влити в хлібопічку, засипати борошно, дріжджі, цукор, підсолити. Включити режим Тісто і через годину тісто буде готове. Дістати, розділити на порції, розкласти на змащеному листі. Прикрити тісто рушником, дати постояти третину години в теплі.
  2. Коли пампушки підійдуть змастити їх жовтком, випікати в прогрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Розчавити пресом часник, перемішати з маслом і посіченою зеленню. Змастити соусом верх часникових пампушок поки вони ще гарячі.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт