ІНГРІДІЄНТИ:
- 300-400 г. картоплі
- 1/2 цибулини
- мука
- базилік
- коріандр
- розмарин
- чорний мелений перець
- рослинна олія
- сіль
Приготування дерунів з картоплі і цибулі з розмарином
- Натерти очищену половину картоплі на дрібній тертці, заправити чайною ложкою розмарину, іншу половину — на крупній, змішати разом обидві частини і посолити.
- Натерти цибулю (теж на дрібній тертці), додати картоплю, поперчити, всипати по щіпці сухого базиліка і меленого коріандру, підсипати 3 ст.л. борошна, перемішати, деруни з картоплі і цибулі з розмарином вийдуть більш красивими і апетитними, якщо при замішуванні картопляної маси додати ще і куркуму.
- Обжарити деруни на добре розігрітій олії, як звичайні оладки 7-8 хв. (за цей час перевернути один раз).
- Викласти на підігріті тарілки, подати гарячими зі сметаною, як друге, а можна і замість хліба до супу або борщу.
Добавить комментарий