Деруни з картоплі і цибулі з розмарином

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 300-400 г. картоплі
  • 1/2 цибулини
  • мука
  • базилік
  • коріандр
  • розмарин
  • чорний мелений перець
  • рослинна олія
  • сіль

Приготування дерунів з картоплі і цибулі з розмарином

  1. Натерти очищену половину картоплі на дрібній тертці, заправити чайною ложкою розмарину, іншу половину — на крупній, змішати разом обидві частини і посолити.
  2. Натерти цибулю (теж на дрібній тертці), додати картоплю, поперчити, всипати по щіпці сухого базиліка і меленого коріандру, підсипати 3 ст.л. борошна, перемішати, деруни з картоплі і цибулі з розмарином вийдуть більш красивими і апетитними, якщо при замішуванні картопляної маси додати ще і куркуму.
  3. Обжарити деруни на добре розігрітій олії, як звичайні оладки 7-8 хв. (за цей час перевернути один раз).
  4. Викласти на підігріті тарілки, подати гарячими зі сметаною, як друге, а можна і замість хліба до супу або борщу.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт