Прості і дуже ситні страви чеської кухні припадуть вам до смаку, якщо ви захочете спробувати нові різноманітні м’ясні чи рибні страви. М’ясо, приготоване з різними соусами, смажений короп, гуляш, шпикачки, біфштекси, супроводжувані не менше смачними гарнірами. Продовжувати можна довго! Вам обов’язково сподобається оригінальний суп, що подається в хлібі, чи гуска з капустяним гарніром. Відмінним частуванням стануть ароматні булочки з начинками і калачі, рецептами яких також славиться чеська кухня. Не обійтися і без великої кількості смачних закусок, які подаються до знаменитого чеського пива. І, звичайно ж, різноманітні види кнедликів, їсти які можна, використовуючи як гарнір до м’яса або як самостійну страву, полив заправкою зі спеціями і запашними травами.

Сир, обсмажений в паніровці по-чеськи

Сир, обсмажений в паніровці по-чеськи

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир твердий 400 г.
  • яйця 1 шт.
  • сухарі паніровочні.

(далее…)