Болгарський суп «Таратор» з волоськими горіхами

Болгарський суп «Таратор» з волоськими горіхами

ІНГРІДІЄНТИ:

  • кефір 400 г.
  • вода 100 г.
  • горіхи волоські 5-6 шт.
  • огірки свіжі 2 шт.
  • часник 2 зубчики
  • кріп 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

Вітамінний, холодний, освіжаючий супчик, популярний не тільки в Болгарії, але і в інших країнах балканського регіону. Подається перед другими стравами або одночасно з другою стравою. Рідкий «Таратор» іноді подають у склянці.

Приготування болгарського супу «Таратор» з волоськими горіхами:

  1.  Вимити і натерти свіжі огірки, очистити, подрібнити часник. Дрібно посікти вимитий і обсушенний кріп. Всі інгредієнти викласти в тарілку, посолити і поперчити.
  2.  Грецькі горіхи почистити і потовкти, щоб вийшли шматочки середньої величини. Залити сумішшю кефіру та води, посипати горіхами. При подачі прикрасити болгарський суп «Таратор» з волоськими горіхами, гілочкою петрушки або будь-якою іншою зеленню.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт