Білосніжний вершковий чізкейк

Білосніжний вершковий чізкейкІГРІДІЄНТИ:

Для основи:

  • печиво бісквітне 110 г.
  • масло вершкове 60 г.

Для начинки:

  • сир вершковий 300 г.
  • сир 300 г.
  • сметана 150 г.
  • цукор 100 г.
  • цукор ванільний 10 г.
  • яйця 3 шт.

Для заливки:

  • сметана 40% 150 г.
  • цукор 80 г.
  • вода 30 мл.
  • желатін 1 ч.л.

Приготування білосніжного вершкового чізкейку

  1. Подрібнити печиво в крихту і перемішати з розм’якшеним вершковим маслом, до утворення сипучої маси. Взяти роз’ємну форму (діаметр 22 сантиметри), застелити пергаментом. Укласти тісто у форму, розподілити і утрамбувати. Випікати в духовці близько 12 хвилин.
  2. Збивати міксером на невеликій швидкості (щоб не з’явилися пухирці повітря) вершковий сир, сир, ванільний цукор, цукор, сметану і яйця протягом 10-15 хвилин. Форму, з основою для чізкейку, загорнути в два шари фольги і поставити її у велику за обсягом іншу форму.
  3. Викласти на основу вершкову суміш. Велику форму заповнити водою на 2/3. Випікати в духовці приблизно годину. Середина готового десерту буде тремтіти, поверхня повинна залишитися світлою. Вимкнути духовку і залишити його в духовці до скоєного охолодження.
  4. Потім поставити в холодильник не менше, ніж на 8 годин (краще на ніч). Заливка: сметану з цукром збити, додати розведений в гарячій воді желатин. Викласти готовий сметанний крем на поверхню, розрівняти. Дати настоятися в холодильнику. Прикрасити білосніжний вершковий чізкейк за бажанням.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт