ІНГРІДІЄНТИ:
- 300-400 г. картоплі
- 1/2 цибулини
- мука
- базилік
- коріандр
- розмарин
- чорний мелений перець
- рослинна олія
- сіль
Національна кухня Білорусі складалася протягом довго часу. Вона увібрала в себе різні «складові» кухонь народів, що населяли країну здавна, і країн, які оточували Білорусь. Це і російська, і українська, і прибалтійська, і єврейська кухня. Але все ж, сформована національна кулінарія білоруського народу відрізняється від своїх побратимів способами приготування страв, методами попередньої і основної обробки, ключовими видами якої є запікання, довге гасіння, томління. Особливістю страв білоруської кухні є те, що продукти використовуються, в основному, «соло»: тільки з картоплі, капусти або моркви, з одного виду крупи, з одного виду фруктів або ягід з невеликими додаваннями інших інгредієнтів, що змінюють смак основного складового інгрідієнту.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: