Банановий чізкейк з карамеллю

Банановий чізкейк з карамеллюІНГРІДІЄНТИ:

  • творожна маса 500 г.
  • банани 4 шт.
  • яйця 1 шт.
  • родзинки 2 ст.л.
  • борошно 2 ст.л.
  • вершки збиті
  • полуниця

Для карамельного соусу:

  • цукор 210 г.
  • вершки 30% 120 мл.
  • масло вершкове 85 г.

Приготування бананового чізкейку з карамеллю

  1.  Подрібнити в блендері банани, сирну суміш змішати з борошном і яйцем, додати родзинки і подрібнені банани. Змастити форму маслом, викласти суміш, готувати 20 хвилин. Для приготування соусу, розчинити цукор в вершковому маслі, на сковороді.
  2. Як тільки цукор придбає золотистий колір, зняти з вогню. Поступово влити вершки, постійно помішуючи. Полити торт карамельним соусом. Прикрасити банановий чізкейк з карамеллю полуницею і збитими вершками.
Порада
Можна взяти не творожну суміш, а традиційний маскапоне. Любителі солодкого можуть додати в банановий чізкейк цукор.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт