Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

Для начинки:

  • 200 г. вишня
  • 120 г. цукор
  • 40 г. коньяк
  • 3-4 шт. яблука.
  • масло вершкове
  • кориця

Ця випічка вдало поєднується з легкою кавою латте і чаєм.

Приготування австрійського штруделя з яблуком і вишнею:

  1. Для тіста з’єднати борошно, сир, яєчні жовтки, цукровий пісок і сіль за смаком. Перемішати, поставити в холодильник на дві години. Вийняти кісточки зі свіжих вишень, дати постояти, щоб виділився сік. Очистити від шкірки і серцевини яблука, нарізати їх кубиками, обсмажити на сковороді, додавши мелену корицю і коньяк. З’єднати масу з вишнями, додати цукор.
  2. Тонко розкачати тісто на пергаментному папері, викласти начинку, розрівняти. Згорнути рулетом, пекти протягом 35 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати австрійський штрудель з яблуком і вишнею теплим або холодним, посипати цукровою пудрою.
Порада
Готову страву також можна посипати меленою корицею і подати з ванільним соусом. Для приготування останнього нагріти молоко, додати ванілін. Окремо збити жовтки з цукром, всипати крохмаль, влити тепле молоко, перемішати і прогріти на тихому вогні до загасання.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт