Арабські млинчики «Катаеф» з кремом

Арабські млинчики «Катаеф» з кремом

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • молоко 1 склянка
  • борошно 1 склянка
  • вода 1/2 склянки
  • цукор 1 ч.л.
  • дріжджі сухі 1/2 ч.л.
  • розпушувач 1/2 ч.л.

Для крему:

  • хліб білий 4 шматки
  • молоко 1 склянка
  • вершки 1 склянка
  • крохмаль 1/4 склянки
  • цукор 3 ст.л.
  • вода 3 ст.л.
  • фісташки мелені

Приготування арабських млинчиків «Катаеф» з кремом:

  1. Бажано зробити заварний крем попередньо. Крем повинен встигнути охолонути і застигнути. З’єднати цукор, вершки і молоко, покласти в суміш подрібнений білий хліб і підігріти, постійно перемішуючи, щоб хлібні крихти розійшлися.
  2. Коли суміш почне літати (стане сильно гарячою), влити в неї тоненьким струменем крохмаль, розведений 3 ст.л. води. Швидко розмішуючи молочну суміш, прогрівати її до загустіння. Зняти крем з вогню, перелити в посуд і відставити.
  3. Поки крем остигає його необхідно періодично перемішувати, щоб не утворилася скоринка. Потім покласти на крем поліетилен, щоб він не підсох, і відправити в холодильник на ніч або хоча б на годину. Приготувати млинці: у воду насипати дріжджі, цукор і хвилин на 5 відставити.
  4. Дріжджі повинні насититися вологою. Розмішувати до повного розчинення дріжджів і цукру. Влити молоко, насипати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідності, щоб розбити всі грудочки. Відставити масу на 20 хвилин.
  5. Випікати млинці з одного боку, на сковороді з антипригарним покриттям. Коли у млинця підсохне верх — він готовий. Нагрівання під час випікання слід відрегулювати так, щоб в процесі смаження, млинець став рум’яним і при цьому не підгорів.
  6. Зложіть готові млинці всередину не підсмажену сторону. Краєчки зліпити до центру. Використовуючи кондитерський шприц, наповнити кишеню кремом. Прикрасити арабські млинці «Катаеф» з кремом меленими фісташками. Млинці подати до чаю або кави і їсти.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт