Апельсиново-морквяний смузі з яблуком

Смузі, в перекладі з англійської — «м’який, гладкий, однорідний». Напій-мікс з різних ягід і фруктів. З’явився в продажу в Північній Америці в 30-х роках минулого століття. Існує думка, що термін придумали хіпі в кінці 60-х, коли фруктові напої стали продаватися повсюдно.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • яблуко 1 шт.
  • сік апельсиновий з м’якоттю 1 стакан
  • сік морквяний з м’якоттю 1 стакан
  • імбир 2 ч.л.
  • мед 1 ч.л.

Приготування апельсиново-морквяного смузі з яблуком

  1. Очистити від шкірки і насіння, і дрібно нарізати зелене яблуко, подрібнити в блендері. Натерти свіжий очищений імбир. Підготувати морквяний і апельсиновий соки з м’якоттю, додати чайну ложку меду. Все змішати, збити. Апельсиново-морквяний смузі з яблуком розлити по келихах і подати до столу.
Порада
У смузі, домашні кулінари додають мюслі, горіхи, йогурт. Фантазія в цьому випадку обмежена тільки здоровим глуздом і почуттям міри. Напій з такими наповнювачами перетвориться на повноцінний сніданок або корисний перекус між прийомами їжі.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт