Американські «Мак-н-чіз»

Багато під американської їжею розуміють нагетси, бургери, фрі і так далі. Але в дійсності існує справжня американська кухня, і вона досить непогана. Американські мами стверджують, що Мак-н-чіз їхні діти наминали з задоволенням. Мак-н-чіз — це макарони з сиром. Як би банально не звучало — це проста, смачна і ситна їжа.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир швейцарський 100 г.
  • сир напівм’який 100 г.
  • макарони (ріжки) 2 склянки
  • молоко 2 склянки
  • цибуля ріпчаста 1/4 головки
  • масло вершкове 4 ст.л.
  • борошно 2 ст.л.

Приготування американського «Мак-н-чіз»

  1. Нагріти до 170 градусів духовку. Відварити макарони. Розтопити вершкове масло на вогні, всипати борошно і перемішувати, до золотистого кольору. Стежити, щоб не було грудок. Влити молоко, перемішати і довести до кипіння. Соус готовий. Розділити готові макарони навпіл. Викласти одну частину на деко, змащене маслом.
  2. Посипати макарони сиром, нарізаним дрібно цибулею, перцем, сіллю. Викласти інші макарони, посипати цибулею і сиром, поперчити і посолити. Полити попередньо приготовленим соусом. Накрити американські «Мак-н-чіз» спеціальним папером і готувати 25 хвилин. Подавати готові макарони порційно.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт